Sommerfest ØGU

Sommerfest ØGU 2018

7. 8. og 9. juni

Sommerfest med stegt flæsk, fodbold og grillfest

 

Så er det endnu engang blevet tid for sommerfest på Ølstrup Stadion. Traditionen tro er der torsdag aften fyraftens-gudstjeneste i teltet ved Inge-Dorthe Kaasgaard, hvorefter der er mulighed for at købe spaghetti og kødsovs fra kl. 18. Også banko-spil er en tradition og igen i år er der fine præmier at vinde.

 

Fredag aften serveres igen i år Danmarks nationalret: Stegt flæsk og verdens bedste persillesovs. Som noget nyt er der i år E-sport i klubhuset. Det kan man læse mere om inde i dette blad. Der vil også være udendørs aktiviteter for børn. Serie 5 spiller kamp mod BK Klitten.

 

Er man ikke spiller på serie 5-holdet er der alligevel rig mulighed for at rører benene. ØGU indbyder til gadefodbold. Også det kan man læse mere om her i bladet. Hele aftenen vil der være musikhygge i teltet og afholdelse af forskellige turneringer: Dart, rafling og tuborgspil.

 

Lørdag starter vi morgenmad for alle inden årets ungdomsfodbold-stævne starter. Dagen byder også på hønse-skidning, glidebanehockey inden nogen for alvor kommer i stødet til ’crazy ball’.

 

Øst-holdet vandt sidste års sognedyst, men de skal selvfølgelig udfordres i år og vi håber alle fire ’verdenshjørner’ stiller i stærkeste opstilling med masser af heppekor fra deres bydel. Efter en hård dyst er det tid til kaffe og kagebord inden damernes fodboldkamp mod Skjern-Tarm. Hele herligheden slutter lørdag aften med et brag af en fest i teltet.

 

Vi glæder os til en hyggelig weekend på Ølstrup Stadion og vi håber på stort fremmøde, så mød op og bak op om vores aktiviteter.

 

Rigtig god sommer til jer alle...

Billeder fra sidste års sommerfest

Følg os på facebook:

Vi kan altid kontaktes på:

olstrupgu@live.dk