Fodbold

SET YOUR GOALS HIGH, AND DON'T STOP TILL YOU GET THERE.

Herre senior

Ølstrup GU har 2 herre seniorhold. 1. holdet spiller i serie 2 og 2. holdet spiller i serie 5. Herudover har vi også et 7/11-hold. I klubben lægges der stor vægt på det sociale, men der trænes og spilles for at vinde.

Serie 2 trænes af Carsten Holm i samarbejde med Jan Sand Christensen. Det er to herre, som har meget erfaring fra deres aktive dage, ligeledes som trænere. Jeppe Poulsen fortsætter som holdleder. Holdet har spillet i serie 2 i flere sæsoner med flotte resultater til følge.

Jonas Kjeldgaard træner serie 5. Han har altid spillet i klubben, men efter et ufrivilligt fodboldstop agtede han at fortsætte i klubben. Han får hjælp af Søren Knudsen og Henrik Sørensen. Henrik vil også stå for målmandstræningen i klubben.

Holdet måtte desværre rykke ned i serie 5 i efteråret, men vil i den kommende sæson kæmpe for en oprykning til serie 4 igen.

7/11-holdet trænes fortsat af Stefan ”Snif” Jensen.

 

 

Kontingentprisen for et helt år er 1.400 kr.

Dame senior

Ølstrup GU har 1 dame seniorhold, som spiller i serie 2. Vi er et meget socialt hold, som er en god blanding af både helt unge og lidt ældre spillere. Udover det sociale går vi også målrettet efter at vinde vores kampe. Vores mål er at rykke op i serie 1 igen. Alle kan være med – både erfarne fodboldspillere, men også nye med mindre erfaring.

 

Vores træner er Danni Dohn Madsen.

 

Ølstrup GU samarbejder med Hover UIF på dame siden og derfor træner vi også skiftevis i Hover (lige uger) og i Ølstrup (ulige uger). Vi træner 1 gang i ugen, som primært er om tirsdagen alt efter kampe osv.


Har du lyst til at høre mere, så kan du kontakte Mogens Holm Sørensen på 40 74 64 64.

 

Kontingentprisen for et helt år er 900 kr.


Ungdomsfodbold

Ungdomsudvalget


Ølstrup:

Martin Nilsson                 martin._.nilsson@icloud.com       23 88 88 36

Ann Helweg Larsen       annhelwig@gmail.com                     61 36 20 36


Hover:

Jane Mikkelsen                 jrfarn@mail.dk                 29 38 40 17I ØGU har vi både drengehold og pigehold samt mix-hold for de yngste. Alle vores hold spiller i lokale rækker så der er aldrig langt at køre til en kamp. De yngste spillere er ikke tilmeldt en række men spiller små tuneringer.


Som noget nyt vil ØGU tilbyde fodbold for de yngste - i følge med en forælder eller anden voksen. Holdet er for børn født i 2014, 2015 og 2016.

Hovedsponsorer

Kontakt


Lervangvej 15, Ølstrup

6950 Ringkøbing


www.olstrupgu.dk